't Werkhuis
Creatief Atelier
Leuvensesteenweg 638
1930 Nossegem

 

Je wil een cursus volgen of graag meer informatie? workshop2

Hiervoor kan je:

- telefoneren naar 0476/ 23 29 73

- mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

We vragen bij reservatie een voorafbetaling of storting op het IBAN-nummer BE80 0013 3387 4177 met duidelijke vermelding van naam, cursus en periode.

Alle cursussen zijn voor volwassenen en jongvolwassenen vanaf 14 jaar. Het jeugdatelier is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Cursussen worden nooit terugbetaald. Indien je niet kan aanwezig zijn op één van de vooropgestelde data biedt het atelier de mogelijkheid om een les op een ander moment binnen dat trimester in te halen en dit tijdens de geplande sessies. Is er op dat moment geen draaischijf ter beschikking dan kan er ook altijd gemodelleerd worden.

OPGELET: Met het zeer ruime atelier en de voorziene COVID 19-maatregelen zijn we volledig klaar om je in alle veiligheid te laten deelnemen aan onze cursussen. We vragen je om  een eigen schort,  een handdoek en poetsdoekje mee te brengen.